Lasati-ne adresa dvs de email si primiti in schimb un cupon cu care veti putea achizitiona produsele noastre la un pret redus.
Nume:
Adresa de email:


GEAM TERMOPAN >> GEAM TERMOPAN >> COOL-LITE ST

 

COOL-LITE ST

Control solar pe masura nevoilor tale

collite

Avantaje

Sticla SGG COOL-LITE ST este foarte usor de prelucrat si poate fi depozitata in conditii normale tinand cont de recomandarile Saint-Gobain Glass. Acest lucru se datoreaza rezistentei crescute a depunerii.

Gama variata de culori in reflexie permite urilizarea sticlelor SGG COOL-LITE ST pentru orice tip de fatada sau resedinte.

Vazuta din exterior, sticla SGG COOL-LITE ST este parte integranta din fatada cladirii, conferindu-i personalitate si dinamism.

Prin filtrarea luminii se obtine o atmosfera placuta in casa sau biroul dumneavoastra.

Punctul forte al sticlelor SGG COOL-LITE ST este protectia solara foarte buna. In felul acesta energia solara care patrunde in interior este mult mai mica, iar dumneavoastra faceti economii considerabile, micsorand costurile destinate climatizarii.

SGG COOL-LITE ST poate fi combinata cu usurinta cu alte tipuri de sticla pentru a realiza diferite functii:

o    termoizolatia (de exmplu cu SGG PLANITHERM ULTRA N)

o    protectia fonica (cu SGG STADIP SILENCE)

o    securitate (cu SGG STADIP sau SGG STADIP PROTECT)

o    autocuratarea (cu SGG BIOCLEAN).

 

Unde se foloseste?

Sticlele cu protectie solara SGG COOL-LITE ST ofera proiectantilor multiple posibilitati arhitectonice. Sunt adecvate pentru toate tipurile de cladiri, atat pentru proiecte mari cat si pentru cladiri mici, cum ar fi:

o    Cladiri de birouri

o    Magazine

o    Scoli

o    Fabrici

o    Locuinte

o    Fatade

o    Acoperisurile serelor

o    Double skin

Ce este?

SGG COOL-LITE ST sunt tipuri de sticla cu protectie solara realizate prin depunerea mai multor straturi metalice pe suportul de sticla clara SGG PLANILUX sau colorata in masa verde SGG PARSOL, folosind procedeul pulverizarii catodice in vid.

Procedeul de fabricatie si tipul de material pulverizat confera rezistenta si durabilitate sporita acestui strat. Datorita acestor proprietati, sticlele SGGCOOL-LITE ST pot fi prelucrate (calite, laminate, emailate etc.) fara sa fie afectate caracteristicile tehnice si estetice. Se monteaza cu depunerea pozitionata pe fata 2.