Lasati-ne adresa dvs de email si primiti in schimb un cupon cu care veti putea achizitiona produsele noastre la un pret redus.
Nume:
Adresa de email:


ALUMINIU >> FERESTRE ALUMINIU >> Doral

 

TAMPLARIE ALUMINIU-  DORAL

Paleta de culori disponibilÄ depaÅeÅte 500 de nuanÅ£e împÄrÅ£ite în patru categorii: RAL, mate, metalice Åi imitaÅ£ie lemn.

Caracteristici

ToÅ£i dorim un mediu interior plÄcut atÄt acasÄ cÄt Åi la serviciu.CÄlduros pentru iarnÄ, rÄcoros pentru varÄ, liniÅtit Åi armonios, neatins de zgomotele exterioare, vÄnt si ploaie.Alege-Å£i sistemele Doral Åi bucuraÅ£i-vÄ de confortul oferit de acesta.

Flexibil Åi functional, vÄ oferÄ o gamÄ largÄ de soluÅ£ii alternative, se adapteazÄ nevoilor voastre Åi creeazÄ confortul dorit.

Linii drepte Åi simple care dau un efect estetic, clasic dar si design elipsoidal pentru cei mai pretentiosi (gama luxury).

Proiectare avansatÄ care nu necesitÄ lÄcrimar oferÄ o suprafatÄ exterioara

al_doral

 uniformÄ.

Pana la 3 garnituri EPDM pentru o etanÅeizare perfectÄ împotriva aerului, apei Åi zgomotului.

Imbinarea profilelor cu poliamidÄ cu fibrÄ de sticlÄ, amplasatÄ vertical pentru izolarea perfectÄ a pÄrtii interioare de cea exterioarÄ Åi obÅ£inerea izolÄrii termice perfecte.

Geam termopan dublu, triplu-etanÅ cu sistemul unic DORAL triple-seal.

BagetÄ din aluminiu cu sÄruri de siliciu pentru evitarea formÄrii umezelii în interiorul termopanului.

Asamblarea perfectÄ prin folosirea unui cordon special din silicon Åi o garniturÄ pentru etanÅare.

Posibilitatea alegerii culorilor diferite la interior Åi exterior, pentru o armonie perfectÄ a spaÅ£iului architectonic.

Permite geam pânÄ la 36mm in diferite configuratii.