Lasati-ne adresa dvs de email si primiti in schimb un cupon cu care veti putea achizitiona produsele noastre la un pret redus.
Nume:
Adresa de email:


GEAM TERMOPAN >> PLANITHERM 4S

SGG PLANITHERM 4 SEASON

Confort 4 anotimpuri

Primavara:
Cu SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite:

  1. Sporirea confortului;
  2. Reducerea costurilor.

Vara:
Datorita functiei sale de control solar, SGG PLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:

  1. O temperatura ideala;
  2. Reducerea costurilor de racire;
  3. Protejarea mobilei.

actiune vara


Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:

  1. Sporirea confortului;
  2. REducerea costurilor.

Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4S ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:

  1. Caldura si confort;
  2. Economii semnificative pentru incalzire.


actiune iarna

Economie
Cu SGG PLANITHERM 4S faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru incalzire cat si pentru racire se reduc considerabil.
Unde se foloseste?

SGG PLANITHERM 4S este ideal pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate.

Caracteristicile SGG PLANITHERM 4S permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential  (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere).
Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se combina perfect cu toate tipurile de tamplarie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.

Ce este?
O sticla clara cu depuneri care asigura, în acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar

Parteneri Saint Gobain - www.fereastraperfecta.ro