Lasati-ne adresa dvs de email si primiti in schimb un cupon cu care veti putea achizitiona produsele noastre la un pret redus.
Nume:
Adresa de email:


GEAM TERMOPAN >> GEAM TERMOPAN >> PLANITHERM ULTRA

PLANITHERM ULTRA N

Geamuri mai mari, facturi mai mici

SGG PLANITHERM ULTRA N este o sticla cu depunere, principala sa caracteristica fiind emisivitatea deosebit de redusa.

Produsul vine in completarea gamei PLANITHERM, avand un coeficient U de 1,1 W/ (m2K)* iar din punct de vedere estetic un aspect neutru.

*conf. DIN EN 410

Unde se foloseste?

Datorita capacitatii sale de izolare termica excelenta, SGG PLANITHERM ULTRA N este adecvat atat pentru constructii noi cat si pentru diverse lucrari de renovare:

o    cladiri unifamiliale si multifamiliale;

o    cladiri de birouri si cladiri publice;

o    ferestre; 

o    usi de sticla;

o    sere;

o    fatade;

o    etc.

Avantaje

Prin aspectul estetic deosebit si prin capacitatea superioara de izolare, PLANITHERM ULTRA N ofera solutii de ultima generatie pentru constructii.

Gama

Sticla monolitica: gama SGG PLANITHERM ULTRA N.

Sticla securizata/ calita: produsul SGG PLANITHERM ULTRA N poate fi utilizat  securizat/ calit sau necalit, in functie de cerintele lucrarilor.

Sticla laminata: produsele din gama SGG PLANITHERM ULTRA N sunt disponibile in varianta laminata, in compozitiile obisnuite, obtinandu-se un geam stratificat acustic si de securitate. Stratul intercalar poate fi un film PVB clasic (pentru gama SGG STADIP sau SGGSTADIP PROTECT) sau un film PVB acustic (gama SGG STADIP SILENCE).

Ce este?

PLANITHERM ULTRA N este produs de SGG Romania in Calarasi, pe cel mai modern coater din Europa: prin pulverizare catodica intr-o incinta vidata, pe sticla clara este depus un strat fin si transparent de materiale de origine metalica. Depunerea, caracterizata prin emisivitate redusa, reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, specifice caldurii provenite din incalzire si mentine coeficientul de transmisie fotonica la valoare maxima.