Lasati-ne adresa dvs de email si primiti in schimb un cupon cu care veti putea achizitiona produsele noastre la un pret redus.
Nume:
Adresa de email:


ACCESORII >> PLASE INSECTE

 

Plasele impotriva insectelor au o utilizare deosebita impiedicand patrunderea insectelor in locuinta mai ales in perioada primavara-toamna. Plasele de insecte sunt realizate intr-un mod clasic, dintr-o rama din aluminiu peste care este aplicata plasa efectiv sau sub forma unor rulouri ce dau un plus ergonomiei  si esteticii, fie ca parte integranta a rulourilor.

   Avantaje:

-       protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei ;

-       fiabilitate ridicata-plasa este confectionata din fibra de sticla;

-       permit schimbul permanent de aer intre exterior si interior ;

-       intretinere simpla ;

-       adaptabilitate la configuratia de instalare ;

-       nu scad vizibilitatea ;

-       rezistenta mare la rupere si imbatranire;

-       nu se modifica rama ferestrei.

 

Plase insecte pe balamale - sunt fixate pe un cadru de aluminiu; cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilarea batanta in exteriorul ferestrei; fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu un design placut; sunt proiectate pentru o utilizare intensa; culorile standard sunt alb (RAL 9010) si maro (Ral 8014)

 Plase insecte pe rulou - plasele sunt construite cu ghidaje din aluminiu, iar sita este din carbon translucenta rezistenta la actiunile solare; actionarea este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea facandu-se foarte usor. Fixarea se face cu opritori reglabili pe inaltime iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei. Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se realizeaza prin manevrarea snurului sau a bandei de actionare in functie de preferinta dumneavoastra. Pentru inchidere, plasa este prevazuta la partea inferioara a ghidajelor cu o pereche de opritori reglabili in care se fixeaza lamela de inchidere.

 1
2
3