Lasati-ne adresa dvs de email si primiti in schimb un cupon cu care veti putea achizitiona produsele noastre la un pret redus.
Nume:
Adresa de email:


JALUZELE >> VERTICALE

JALUZELE VERTICALE

Jaluzelele verticale se gasesc intr-o fprma variata de modele si culori. Pe langa nota de distinctie si eleganta pe care o confera interiorul dumneavoastra va asigura si discretia necesara.

Avantaje:
- Asigura adaptarea la cerintele clientului; dimensiunile la care jaluzelele se executa sunt exact cele de care aveti nevoie.
- Permit controlarea cu usurinta a intensitatii luminii pe durata zilei.
- Culorile sunt durabile si rezista la expuneri prelungite la lumina solara intensa si caldura.
- Lamelele textile sunt impregnate antistatic, sunt lavabile in diverse tipuri de tesaturi si culori.
- Ofera un aspect unic oricarui interior, incadrandu-se usor in conceptia acestuia si ridicând-o la un nou nivel de eleganta si distinctie.
- Jaluzelele verticale produse de firma noastra se gasesc într-o gama foarte variata de modele si culori, putând fi folosite cu succes în decoratiuni interioare, dând o nota eleganta si distinsa si având functia de a proteja impotriva razelor solare si de a asigura discretia necesara oricarei activitati.

Jaluzelele verticale conferă un aspect modern Ã…Ÿi elegant biroului dumneavoastră Ã…Ÿi, reprezenta un produs multivalent ce poate fi adaptat în funcÅ£ie de preferinÅ£e datorită gamei sortimentale variate de materiale textile Ã…Ÿi culori .

Jaluzelele verticale pot fi actionate atat manual, cat si electric.

Sistemul manual de manevrare permite tragerea completă a jaluzelei, acÅ£ionarea facandu-se prin intermediul unui Ã…Ÿnur separat.

Actionarea electrica reprezinta o solutie comoda pentru reglarea jaluzelelor montate in locuri greu accesibile ele fiind dotate cu un sistem de comandă de la distanţă (care conÅ£ine o telecomandă în infraroÃ…Ÿu si un receptor).

Datorită faptului că materialul din care sunt realizate este impregnat antistatic - nu atrage praful - ele nu necesită întreÅ£inere.

De asemenea, materialul impregnat nu necesită călcare .

Cu ajutorul jaluzelelor verticale se reglează uÃ…Ÿor nivelul de lumină din cameră, îndeplinind un dublu rol: de perdea Ã…Ÿi de draperie.

Sistemul contine:

- Bara aluminiu(alba) cu snur pentru strangerea fasiilor
- Lamele textile cu latimea 127mmverticale3
verticale2
verticale1
1
2
3
4
5