Economisire energie cu seria Salamander BluEvolution 92


Termopane Salamander BLUEVOLUTION 92

Seria Salamander BluEvolution 92 este unul dintre produsele de top ale acestui producător german. BlueEvolution 92 este o combinație perfectă de dimensiune, design și eficienta.

Cu ferestrele Salamnder BluEvolution 92 beneficiați de izolație termică maximă și eficiență energetică excelentă. Fiecare profil are 6 camere. Coeficientul de transfer de căldură al profilului este 0,72 W/(m2k), așadar mai mic de 1 W/(m2k), care este unul dintre cei mai scăzuți coeficienți termici din industrie.

Marginile rotunjite cu un design modern, cele 6 camere de izolare termica in profil, garniturile care izoleaza corespunzator si imbinarea perfectă dintre formă și flexibilitate vor asigura un produs de calitate impecabila. Împreună cu feroneria, posibilitatea de deschidere reglabilă și sticla de calitate, calitățile ferestrelor Salamander BluEvolution oferă pentru beneficiarii noștri siguranța că vor putea sa fie încrezători că au ales produsul perfect pentru casa lor.

Avantaje Salamander BluEvolution 92

  • sistemul permite realizarea de ferestre și uși batante, basculante, oscilobatante și culisante în plan paralel
  • izolarea termică este foarte bună: sistemul va ajută să economisiți energie cu pana la 76%
  • beneficiați de protecție anti-efracție ridicată
  • reducerea zgomotului din exterior
  • sistemul permite realizarea de ferestre de tip arcadă
  • formă și flexibilitate îmbinate perfect: există posibilitatea placării exterioare cu aluminiu a profilelor – BLUEVOLUTION 92 ALU.

 

SUNĂ ACUM