Geam termopan

Calitatea ferestrelor este data de materiale (sticla, feronerie), însă în aceeași măsură și de montaj. Un geam termopan care asigura izolatie termica eficienta si izolatie fonica in mod corespunzator, precum si protectie antiefractie, este geamul termopan ideal. Calitatea montajului termopanului (PVC sau aluminiu) este unul dintre cele mai importante aspecte, acest lucru putand asigura etanseitatea sporita a geamului termopan.

Geam termopan

Geam termopan la comanda: accesează pagina Calculator termopane, alege dimensiunile și personalizează comanda. Calitate garantata, tâmplărie aluminiu sau PVC, protecție împotriva frigului, etanșare completa

Alege din ofertele noastre de geam termopan. Alege ferestrele PVC cu geam termopan de calitate superioară


Profile tâmplărie PVC & aluminiu

 

 

Geam termopan Rehau

TERMOPANE REHAU

 

 

Geam termopan Salamander

TERMOPANE SALAMANDER

 

 

Geam termopan Gealan

TERMOPANE GEALAN

 

 

Tamplarie aluminiu

TAMPLARIE ALUMINIU

 

 

Rulouri exterioare

RULOURI EXTERIOARE

 

 

Termopane Rehau, Salamander sau Geneo
Rehau iti ofera economisire a energiei, protecție antiefracție, izolare fonică foarte bună.

Geamurile termopan reprezinta o opțiune eficienta și de lunga durata pentru casa ta. Geamurile termopan comercializate de noi reușesc sa ofere eficienta, eleganta și un plus de confort oricărei locuințe. Unul dintre cele mai importante aspecte în funcție de care puteți alege un geam termopan este coeficientul de izolare termica.

Coeficientul de izolare termică este dat de numărul de camere ale profilului. Profilele termopan PVC pot avea: 3 camere, 5 camere, 6 camere sau 7 camere. Cu cat numărul de camere este mai mare, se obține cel mai înalt grad de izolare termica, precum și fonica. Cel mai important beneficiu al ferestrelor termopan din PVC este că economisesc energie. Așa că ferestrele reușesc să mențină căldura în zilele reci și temperaturi optime în zilele caniculare. În plus, pe lângă rolul lor practic, geamurile termopan au și un rol estetic. Ferestrele cu geam dublu cu rame albe aduc un plus de rafinament, în timp ce ferestrele cu rame din lemn sunt perfect recomandate pentru o cabană din lemn.

Alegerea ferestrelor se va face de asemenea și în funcție de tipul de deschidere, de numărul de camere ale profilului, de profilul sticlei și de culoare. În funcție de tipul de deschidere, ferestrele sunt împărțite în următoarele categorii:

  1. batante
  2. oscilante
  3. oscilobatante

Deschiderea batanta oferă opțiunea de a deschide fereastra pe orizontală, deschiderea oscilanta oferă opțiunea de deschidere verticală iar deschiderea oscilobatanta a ferestrelor este o combinație a celor două, oferind opțiunea deschiderii pe orizontala sau pe verticala.

SUNĂ ACUM