Glafuri - Pervaze

Accesorii foarte moderne pentru tamplaria Pvc sau aluminiu, glafurile confera eleganta aparte sistemului ales de dumneavoastra.

Glafurile interioare au atat un rol estetic, definitivand practic fereastra, cat si un rol functional, de protectie a peretului. Sunt prezentate in diverse nuante, de la imitatii de marmura pana la superbe nuante de lemn. Datorita suprafetelor laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si usor de intretinut.

Calitatea deosebita a suprafetei glafului face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafurile exterioare sunt din aluminiu sau Pvc si au atat rol de protectie a zidului impotriva intimperiilor, dar pot contribui si la aspectul fatadei.

Desi unele tipuri de glafuri se pot aplica si dupa montarea tamplariei, este totusi bine sa ne hotaram asupra tipului de glaf dorit inainte, pentru a nu afecta spatiul ferestrei. Alegerea glafului se face in functie de design si de functionalitatea camerei, iar oferta este foarte variata.

SUNĂ ACUM