RULOURI EXTERIOARE


SCAPATI DE INTERMEDIARI CUMPARAND
RULOURI EXTERIOARE LA PRET DE FABRICA!TELEFON: 0767152189
EMAIL: contact@peda-ambient.ro
 
 

Perfect integrate in stilul arhitectural al casei tale, rulourile exterioare din aluminiu pentru ferestre isi dovedesc cu prisosinta utilitatea: protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism. Numite si jaluzele exterioare acest sistem de umbrire din aluminiu protejeaza caminul dumneavoastra de razele ultraviolete, care patrund cu usurinta prin sticla normala si evita producerea efectului de sera.
In plus, rulourile ofera intimitate, un aspect placut exteriorului casei si posibilitatea de a regla cantitatea de lumina care doriti sa intre in locuinta.


STRUCTURA -lamele de 39 mm umplute cu spuma poliuretanica izolatoare de 9 mm fac ca aceste rulouri exterioare sa aibă un grad de izolație ridicat.
-lamela terminala din aluminiu extrudat de 40mm conferă rigiditatea necesara.
-ghidajele laterale din aluminiu extrudat sunt prevazute cu perii izolatoare,astfel împiedică apariția zgomotelor la închidere.
-carcasa din aluminiu teșită la 45 ° de grosime 0,9 mm.
-ax interior octogonal de otel cu nervura de întărire.

Acest tip de rulouri exterioare pot fi simple sau prevazute cu plase impotriva insectelor si actionarea lor se poate face manual sau motorizat cu telecomanda, in functie de preferinte.
Sistemul de rulouri exterioare poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi.

AVANTAJE:


1. Reduc costurile de încălzire datorita stratului de aer izolator dintre fereastra și ruloul respectiv dar un rol important îl are spuma izolatoare din interiorul lamelelor;
2. Reduce consumul de energie al instalației de climatizare cu pana la 50-60%;
3. Au o izolație fonica excelenta, reducând zgomotul perceput cu pana la 10 dB;
4. Reduc praful în locuință;
5. Confortabil prin manevrabilitate ușoară și foarte silențioasă;
6. Asigura protecție împotriva spargerilor și a vandalismelor;
7. Protecție împotriva efectelor dăunătoare ale razelor ultraviolete;
8. Permite filtrarea luminii exterioare;
9. Oferă un aspect plăcut atât din exterior cat și din interior;
10. Sunt foarte rezistente la factori de mediu cum sunt vântul, ploaia sau acțiunea soarelui și nu se decolorează de-a lungul anilor, fiind vopsite în câmp electrostatic acest lucru conferă o rezistenta deosebita a vopselei la factori fizico-chimici.
11. Gama variata de culori: pe stoc sunt disponibile 17 culori pentru lamele (standard alb RAL 9010, maro dark brown) și imitații lemn, iar la cerere orice culoare din gama RAL. Pentru caseta culorile standard sunt alb RAL 9010 și maro dark brown, iar la cerere orice culoare din gama RAL.

Solcită o ofertă prin formularul de mai jos


    Introduceti codul de mai jos: captcha

    Jaluzelele exterioare din aluminiu (rulouri exterioare) se pot integra perfect in stilul arhitectural al locuintei tale, dovedindu-si in acelasi timp utilitatea: izolatie termica, izolație fonica si protecție solara, siguranță împotriva condițiilor meteo defavorabile și protecție antiefractie. Atenția la detaliile de funcționalitate, design, utilizarea de materiale noi si de calitate, cunoștințe tehnice excelente, servicii profesionale de montaj, consultarea cu privire la alegerea sistemului potrivit este prioritatea noastră de top, astfel încât fiecare comandă este tratată individual pentru a satisface pe deplin nevoile dumneavoastră. Asamblarea este asigurată de o echipă de profesioniști cu experiență în instalarea rulourilor exterioare din aluminiu. Fiabilitatea rulourilor depinde în primul rând de modul în care sunt instalate.

    În funcție de felul în care se montează, aceste rulouri pot fi: exterioare suprapuse (instalate cu in acelasi timp cu tamplaria) sau exterioare aplicate (pot fi montate in acelasi timp cu tamplaria sau pe tamplaria deja existenta). Sistemele de rulouri exterioare pot fi folosite în orice situatie, fie in situatia de necesitate sau renovare peste tamplaria PVC sau aluminiu existenta sau tamplarie PVC sau aluminiu noua, in constructiile noi. Oferim o gamă variată de rulouri pentru a asigura un grad ridicat de stabilitate și securitate și pentru a adăuga aspectul perfect locuinței dumneavoastră.

    rulouri exterioare

    SUNĂ ACUM