TERMOPANE SALAMANDER


Sistemele de profile si feronerie care intră în componența ferestrelor sunt printre cele mai avansate tehnologic la nivel european.

Nuanța de alb SALAMANDER cât și gradul de luciu al acestor profile ce generează o senzație unică plăcută la atingere Integrarea în 2019 a feroneriei ROTO NX – unul din cele mai avansate sisteme de feronerie existente pe piață la ora actuală – reprezintă un alt avantaj al ferestrelor SALAMANDER

Fereastra Salamander este în același timp de înaltă calitate dar și cu un preț extrem de competitiv datorat producției hi-tech și extrem de eficiente.

Know-how-ul datorat unei experiențe de peste 15 ani în domeniul producției de ferestre și uși din PVC pentru piața românească și europeană asigură clienților
  • Consultanță tehnică de nivel profesional
  • Soluții personalizate pentru proiecte speciale
  • O gamă completă de accesorii de calitate, verificate și testate

Termopane Salamander

Profilele bluEvolution

Sistemul bluEvolution termopane Salamander

Salamander bluEvolution 92 sunt ferestre cu cea mai mare eficiență energetică. Această soluție combină tehnologiile moderne cu designul deosebit. De asemenea, profilele se caracterizează printr-o izolare termică excelentă. Dacă sunteți în căutarea unor ferestre la prețuri accesibile, adaptate cerințelor construcției de economisire a energiei și caselor pasive, sistemul Salamander bluEvolution 92 este perfect pentru dvs.
Alegeți termopane Salamander dacă vă pasă de ferestre la preț mic.
BluEvolution 92 este un profil pentru cei cărora le pasă în primul rând ca ferestrele care economisesc energie să fie și la un preț mic (raport calitate preț excelent).

Profilele StreamLine 76 Plus

Termopanele Salamander STREAMLINE 76 Plus reprezinta o alegere perfectă pentru cei care apreciază confortul si eleganta. Profilul cu 7 camere, cu adâncime constructiva de 76 mm, cu două garnituri, bazat pe combinarea parametrilor de siguranță cu izolare termica și fonica de top reprezinta calitatea la superlativ. Profilul de termopane Salamander STREAMLINE 76 PLUS este rezistent la factori externi si caracterizat printr-o nuanta deosebita de alb intens.

SUNĂ ACUM