Glafuri PVC - Pervaze PVC

Fiecare fereastra are nevoie de anumite finisaje pentru a oferi atat un grad ridicat de confort, cat si un aspect elegant pentru interiorul locuintei, respectiv pentru exteriorul imobilului. In randul accesoriilor moderne pentru tamplaria PVC si aluminiu pentru ferestre regasim glafurile sau pervazele.

Atunci cand vorbim despre glafuri PVC avem in vedere atat glafurile interioare, cat si glafurile exterioareIn privinta glafurilor interioare discutam despre rolul estetic pe care acestea il au, fiind accesorii care practic aduc ultimele finisaje pentru ferestre. De cealalta parte, glafurile ofera inclusiv un rol de protectie la nivelul peretului. Glafurile interioare sunt disponibile in diferite culori si nuante, pentru a se adapta cromaticii fiecarei incaperi.

Materialele din care sunt realizate aceste glafuri PVC si finisajele acestor accesorii ofera rezistenta la temperaturi foarte ridicate, la umezeala sau la zgarieturi. Intretinerea este foarte usor de realizat. Datorita faptului ca sunt lucrate din materiale de calitate ridicata, glafurile isi vor pastra aspectul initial pentru un timp indelungat, inclusiv dupa o utilizare intensiva.

Desi unele tipuri de glafuri se pot aplica si dupa montarea tamplariei, este totusi bine sa ne hotaram asupra tipului de glaf dorit inainte, pentru a nu afecta spatiul ferestrei. Alegerea glafului se face in functie de design si de functionalitatea camerei, iar oferta este foarte variata.

Glafurile exterioare au rolul de a proteja zidul exterior impotriva intemperiilor si contribuie inclusiv la aspectul fatadei. Pentru alegerea pervazului trebuie tinut cont de design-ul si de culorile tamplariei folosite pentru ferestre, dar si de aspectul fatadei. Este ideal ca inainte de montarea ferestelor sa alegi modelul sau tipul de pervaze PVC. Insa trebuie spus ca acestea pot fi montate si ulterior.

Exista mai multe avantaje pentru care varianta pervazelor sau a glafurilor PVC poate reprezenta varianta la indemana pentru locuinta ta. Un prim avantaj consta in rezistenta si durabilitatea materialelor din care sunt confectionate aceste pervaze. Practic modelul de pervaze din PVC este foarte rezistent la factorii de mediu, oferind rezistenta ridicata chiar si pentru pervazele montate in exterior.

Un al doilea avantaj il reprezinta diversitatea de culori si nuante, fapt pentru care se poate potrivi diferitelor amenajari interioare sau exterioare. Nu in ultimul rand posibilitatea de a adapta glafurile la dimensiunea ferestrelor, chiar si la ceva timp dupa montarea ferestrelor, reprezinta un alt avantaj important pentru aceste pervaze PVC.

SUNĂ ACUM