TERMOPANE REHAU

parallax background

Eficiență Energetică


parallax background

Totul pentru Casa Ta!
Termopane REHAU - profile PVC ideale, atât pentru construcții noi sau renovări case / vile uni- sau multi-familiale, cât și pentru construcții comerciale / industriale.
Solicitările frecvente, precum izolarea termica, protecția antiefracție și fonoizolarea pot fi luate în calcul în mod individual și în funcție de situație.
In același timp, termopanele REHAU se caracterizează print-o suprafață unica HDF (finisare de înaltă calitate) cu un aspect atractiv, durabilă și costuri reduse de întreținere și curățare.

Termopane Rehau – Ferestrele termopan REHAU ofera izolație termica, fonica, precum și protecție antiefracție, fiind considerate profile de top. Spre exemplu, cu ferestrele termopan Rehau GENEO® puteti economisi până la 76% energie, coeficientul de transfer termic ajunge sub 1 W/m²K. Acest lucru creste eficienta energetica. O valoare mica a coeficientului de transfer termic are ca rezultat un coeficient de izolare termica ridicat. Cu cat coeficientul de izolare termica este mai mare, pierderile de energie se reduc și de asemenea și costurile cu încălzirea.

✔️eficiență energetică ✔️izolare fonică ✔️protecție antiefracție ✔️durabilitate

Având proprietăți excelente de izolare termică, reducere a zgomotului și protecție antiefracție ridicată, profilele de termopane Rehau reprezinta una dintre cele mai bune alegeri raportate la calitate preț, compania Rehau fiind în topul producătorilor de profile PVC. Pierderile de căldură prin ferestrele REHAU sunt mai mici cu până la 76%, doar in cazul in care sunt corect montate. Din acest motiv echipa noastră pune foarte mult accent pe calitatea montajului, toate profilele de termopane Rehau montate de noi asigurând calitatea oferita de compania producătoare Rehau. Montajul corect al ferestrelor este extrem de important. Atata timp cat calitatile profilului termopan Rehau se păstrează, dispar și eventualele situații neplăcute care pot fi create de umiditate sau mucegai. Ferestrele REHAU vor fi montate la cele mai înalte standarde de calitate. Proprietăți precum eficiența energetică, izolarea fonică, protecția antiefracție ridicată si durabilitatea sunt in topul solicitărilor de termopane Rehau.

termopane Rehau - eficienta termica

 

SUNĂ ACUM