JALUZELE ORIZONTALE

Jaluzelele verticale drepte sunt acea modalitate foarte practica si extrem de eleganta de a asigura protectia impotriva razelor de soare, dar si pastrarea intimitatii oricarui imobil


Indiferent daca vorbim despre locuinta familiei, despre spatiile de birouri ori despre spatiile comerciale, acest sistem de jaluzele verticale poate fi alegerea optima.

Exista diferite modele si culori de jaluzele verticale. Datorita faptului ca acest sistem de jaluzele ofera atat eleganta, cat si numeroase avantaje, jaluzelele verticale sunt foarte cautate si foarte populare in randul persoanelor care cauta mai multa intimitate, care doresc un confort sporit in locuinta si care isi doresc sa amenajeze intr-un mod elegant ferestrele casei.

Manevrabilitatea foarte usoara, controlul intensitatii luminii in interiorul camerelor unde sunt montate jaluzelele verticale drepte si calitatea materialelor fac din acestea o alegere tot mai frecventa


Exista diferite modalitati de deschidere pentru sistemele jaluzelelor verticale drepte, in functie de locul in care jaluzelele sunt montate.

Deschiderea normala este aceea in care lamelele jaluzelei sunt stranse catre sistemul de actionare, in vreme ce deschiderea inversa este regasita in cazul jaluzelelor cu lamele care se strang in partea opusa a sistemului de actionare. O alta modalitate de deschidere este cea centrala, aceasta fiind aceea in care lamelele jaluzelei se vor strange catre extremitati intr-un numar egal pe fiecare latura. In cele din urma avem deschiderea centrala de mijloc, aceasta fiind aceea in care lamelele jaluzelei se vor strange dinspre extremitati catre mijlocul jaluzelei.

Actionarea jaluzelelor verticale se poate face manual sau electric. Actionarea manuala foloseste un snur separat, in vreme ce actionarea electrica foloseste un sistem de comanda de la distanta. Jaluzelele verticale drepte comercializate se adapteaza la cerintele clientului, sunt din materiale durabile si rezistente la conditiile de mediu si ofera un aspect elegant atat interiorului, cat si fatadei. Sistemul de jaluzele verticale drepte este alcatuit din bara de aluminiu (de culoare alba) cu snur pentru a strange fasiile si lamele textile avand latimea de 127 de mm.

SUNĂ ACUM