TÂMPLĂRIE ALUMINIU

Daca va construiti o casa noua sau renovati locuinta, veti face o alegere potrivita daca optati pentru sistemele din aluminiu Profilco si Alumil, acestea fiind variantele in care veti gasi siguranta, durabilitate si calitate.

Profilele din aluminiu Profilco si Alumil oferite de Peda Ambient Design, sunt sisteme cu un raport excelent calitate – pret, fiind varful de gama in industria de tamplarie din aluminiu si reprezinta solutia ideala pentru orice tip de usa sau fereasta in varianta aluminiu.

Profilele din aluminiu au calitati de rigidizare si se pot vopsi in diverse culori, fiind disponibile in 2 variante: cu rupere termica si fara rupere termica.

Avantaje:

  • reducerea substantiala a cheltuielilor de incalzire si a emisiei de substante nocive ;
  • durata de viata ridicata, garantata de producator ;
  • siguranta data de rezistenta proprie a profilelor, dar si de prelucrarea si montajul acestora ;
  • se pot monta elemete suplimentare in rama ferestrei, incuietori si feronerie de siguranta ;
  • confort si liniste prin izolare fonica pana la 38 db;
  • sunt ecologice ;
  • posibilitati multiple de design.

Firma noastra va propune usi aluminiu si ferestre aluminiu cu forme si utilizari nelimitate adecvate oricarei situatii, sisteme glisante pentru constructii cu restrictii de spatiu, sisteme armonice pentru spatii larg deschise si pereti cortina.

Ferestrele aluminiu reprezinta solutia ideala pentru vitrarea spatiilor mari oferind posibilitatea utilizatorului sa beneficieze de spatii mari, luminoase si de o conexiune mai buna cu mediul inconjurator.

Usile aluminiu pot avea proprieteti diverse in functie de cerintele proiectului: de la rezistenta termica la izolare fonica, iesire de urgenta cu dispozitiv antipanica. Usile pot incorpora inchideri automate, imbinare cu ochiuri fixe, feronerie antipanica si manere/balamale antipanica.

Usile glisante din aluminiu sunt solutia potrivita pentru a imparti suprafetele mari in mod economic, o varianta fiabila din toate punctele de vedere, al spatiului ocupat, si al pretului.
O alta utilizare a usilor glisante din aluminiu este pentru a inchide nise, pentru a creea spatii de depozitare.

Usile armonice din aluminiu reprezinta o modalitate eleganta de a crea suprafete vitrate mari si deschideri impunatoare.

Sunt recomandate spatiilor care nu sunt locuite permanent si sunt potrivite pentru deschideri de terasa, restaurante, baruri, birouri, etc.

SUNĂ ACUM