TÂMPLĂRIE PVC PROFIL GEALAN S9000


Gealan S9000

Profilul cu 6 camere cu adâncime constructiva de 82,5 mm
Sistemul S9000 este cea mai nouă generație de ferestre realizate de Gealan acesta având 6 camere de izolare ,design inovator cu cele mai bune proprietăți de izolare termică.
Gealan S9000 are o adâncime mare de construcție de 82,5mm, o garnitura mediană ce creste gradul de izolare termică și fonică, protejează împotriva curenților de aer și a umidității, astfel ferestrele Gealan S9000 îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

Caracteristici:
  • Adâncime de montaj 82,5 mm
  • 6 Camere de termoizolare de mari dimensiuni
  • Permite vitraje pana la 52 mm
  • Armatura de otel zincat de 2 mm
  • Sistem de etanșeizare cu trei nivele de garnituri
  • Rezistenta la zgâriere
  • Coeficient de transfer termic de pana la 0,92 W/m2k
 

Design:
Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată pe durata unei etape de lucru. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Avantaje:
S 9000 este proiectat pentru a atinge valori de termoizolație maxime posibile. Chiar și fără măsuri suplimentare costisitoare, precum armăturile separate termic vor fi atinse valori Uf remarcabile de până la 0,89 W/m2 K în versiunea cu garnitură mediană și până la 0,97 W/m2 K în versiunea cu garnitură de bătaie
S 9000 se bazează pe un circuit închis al materialelor prin utilizarea unor materiale complet reciclabile și a unor concepte verificate care și-au dovedit eficiența.
SUNĂ ACUM