Termopane

Montaj termopane Bucuresti si imprejurimi

Montajul tâmplăriei PVC sau aluminiu trebuie efectuat corect, acest aspect având o importanta majora în funcționarea corecta a ferestrelor. In situația în care montajul de termopan nu este efectuat corect, pot apărea infiltrații de apa, mucegai, condens.

La început are loc pregătirea pentru montaj conform cerințelor tehnice (pregătirea golului, adăugarea foliei, calarea și alinierea panoului, fixarea acestuia). Din cauza schimbărilor climatice și a creșterii costurilor cu energia, majoritatea oamenilor vor sa beneficieze de economisirea acesteia. Pentru a evita deteriorarea zonei de conectare, trebuie planificată cu maximă atenție integrarea
ferestrelor și ușilor de exterior în anvelopa clădirii.

montaj termopane

Îmbinările trebuie sa fie proiectate profesional. Prin urmare, geometria îmbinării, fixarea, izolația și etanșarea sunt foarte importante. Conexiunea trebuie sa fie fără defecte, printr-o proiectare adecvata.

Nivelul de etanșare asigură evitarea fluxului nedorit de aer. Prin etanșarea corespunzătoare se minimizează pierderile de căldură cauzate de ventilație și apă stagnată care duce la condens. Gradul corect de etanșare trebuie sa existe pe toată suprafața peretelui exterior si nu trebuie întrerupt.

Termopane

 

SUNĂ ACUM