Rulourile exterioare din aluminiu pentru ferestre au o utilitate multipla: protectie termica, fonica si impotriva razelor solare, siguranta impotriva fenomenelor meteorologice sau impotriva actelor de vandalism. Numite si jaluzele exterioare acest sistem de umbrire din aluminiu protejează căminul dumneavoastra de razele ultraviolete, care patrund cu usurinta prin sticla normala si evita producerea efectului de sera. In plus, rulourile ofera intimitate, un aspect placut exteriorului casei si posibilitatea de a regla cantitatea de lumina care doriti sa intre in locuinta. Recomandam si servicii inchidere terasa, prestate de partenerul nostru West Plast Distribution.

Rulouri Exterioare – Izolatia termica si fonica se realizeaza cu ajutorul lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica si a sinelor de ghidare din aluminiu extrudat cu perii.

Culori pentru lamele sunt standard alb RAL 9010, maro RAL 8019 si imitatie lemn iar la cerere orice culoare din gama RAL, pentru caseta sunt standard alb RAL 9010 si maro RAL 8019 iar la cerere orice culoare din gama RAL.

Rulouri Suprapuse –Perfect integrate in stilul arhitectural al casei tale, rulourile suprapuse pentru ferestre isi dovedesc cu prisosista utilitatea: protectie termica, fonica si impotriva razelor solare , siguranta impotriva fenomenelor naturale sau a actelor de vandalism.

STRUCTURA

-lamele de 39 mm umplute cu spuma poliuretanica izolatoare de 9 mm fac ca aceste rulouri exterioare sa aibă un grad de izolație ridicat.
-lamela terminala din aluminiu extrudat de 40mm conferă rigiditatea necesara.
-ghidajele laterale din aluminiu extrudat sunt prevazute cu perii izolatoare,astfel împiedică apariția zgomotelor la închidere.
-carcasa din aluminiu teșită la 45 ° de grosime 0,9 mm.
-ax interior octogonal de otel cu nervura de întărire.

Acest tip de rulouri exterioare pot fi simple sau prevazute cu plase impotriva insectelor si actionarea lor se poate face manual sau motorizat cu telecomanda, in functie de preferinte.
Sistemul de rulouri exterioare poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi.

AVANTAJE ale rulourilor exterioare:

1. Reduc costurile de încălzire datorita stratului de aer izolator dintre fereastra și ruloul respectiv dar un rol important îl are spuma izolatoare din interiorul lamelelor;
2. Reduce consumul de energie al instalației de climatizare cu pana la 50-60%;
3. Au o izolație fonica excelenta, reducând zgomotul perceput cu pana la 10 dB;
4. Reduc praful în locuință;
5. Confortabil prin manevrabilitate ușoară și foarte silențioasă;
6. Asigura protecție împotriva spargerilor și a vandalismelor;
7. Protecție împotriva efectelor dăunătoare ale razelor ultraviolete;
8. Permite filtrarea luminii exterioare;
9. Oferă un aspect plăcut atât din exterior cat și din interior;
10. Sunt foarte rezistente la factori de mediu cum sunt vântul, ploaia sau acțiunea soarelui și nu se decolorează de-a lungul anilor, fiind vopsite în câmp electrostatic acest lucru conferă o rezistenta deosebita a vopselei la factori fizico-chimici.
11. Gama variata de culori: pe stoc sunt disponibile 17 culori pentru lamele (standard alb RAL 9010, maro dark brown) și imitații lemn, iar la cerere orice culoare din gama RAL. Pentru caseta culorile standard sunt alb RAL 9010 și maro dark brown, iar la cerere orice culoare din gama RAL.

Vezi produsul pe pagina: Rulouri exterioare

SUNĂ ACUM