Jaluzele sau rulouri – care sunt mai utile?

Jaluzele exterioare - rulouri aluminiu

Un vecin băgăcios care se uită pe fereastră în interiorul casei tale? Soarele strălucește în cameră când vreți doar să urmăriți serialul preferat? Cunoaștem sentimentul. În această situație, merită să vă gândiți la protecții adecvate pentru ferestrele casei. Dar ce sa alegeți? Storuri venețiene sau rulouri?

Cu siguranță ar trebui să vă gândiți de două ori la acest tip de achiziție. Ar trebui să acordați atenție nu numai funcției, ci și aspectului. Jaluzelele sau rulourile pe care le alegem trebuie să se potrivească bine cu interiorul casei, să existe și funcționalitatea dorită, dar sa țineți cont și de un design adecvat.

 

Jaluzele orizontale - produse cu aluminiu de import de înaltă calitateJaluzele venețiene

Jaluzelele venețiene nu sunt încă un lucru de domeniul trecutului. Piața oferă diferite tipuri de jaluzele venețiene care pot fi coordonate din punct de vedere al funcționalității și designului. Acestea sunt cu siguranță potrivite pentru interioare moderne. Aduc o anumită severitate, dar și eleganță. Aceste jaluzele sunt foarte rezistente.

 

 

Jaluzele verticaleJaluzelele verticale

Probabil că majoritatea oamenilor asociază acest tip de jaluzele verticale cu birourile. Desigur, acestea pot fi foarte bine instalate în locuințe, dar arată mult mai bine într-un birou. Deși decorează fereastra și arată foarte bine, sunt destul de sensibile la utilizare. Trebuie să aveți grijă să nu le rupeți.

O alternativă la jaluzele sunt rulourile din aluminiu.

 

 

Jaluzele romaneJaluzele romane

Au un design foarte interesant. Jaluzelele romane se caracterizează prin faptul că atunci când sunt trase în sus se formează o anumită cută. Datorită gamei largi de modele și culori, jaluzelele romane ne pot însufleți eficient interiorul.

 

 

Jaluzele Day & NightJaluzele zi și noapte

O soluție plăcută mai ales pentru apartamentele de la parter o reprezinta jaluzelele „Day & Night”. Cu funcția „Day & Night”, geamul rămâne acoperit, astfel încât interiorul să pară relativ luminos. Ruloul arată foarte elegant. Este disponibil într-o varietate de culori, astfel încât să poată fi asortat cu ușurință interiorului casei.

 

 

Rulouri exterioare aluminiu Peda Ambient DesignRulouri aluminiu (jaluzele exterioare)

Acestea reduc zgomotul, protejează împotriva supra-încălzirii camerei, protejează apartamentul de efracții și asigură un somn confortabil. Dacă alegi rulouri exterioare, beneficiezi de o protecție și un confort sporite. Jaluzelele exterioare formează o unitate când sunt montate împreună cu ferestrele PVC.

 

SUNĂ ACUM