Ferestre din aluminiu vs ferestre PVC

Termopane Rehau PVC

Tâmplărie din aluminiu vs tâmplărie PVC

Acolo unde atât ramele de aluminiu, cât și ferestrele din lemn eșuează, ferestrele din PVC oferă o soluție care aduce tot ce este mai bun. Ferestrele PVC au fost dezvoltate ținând cont de tendința către finisaje mai curate și mai eficiente.

Termopane Rehau PVC

Avansarea tehnologiei PVC înseamnă că sunt disponibile o serie de opțiuni de îmbinare pentru a oferi un aspect modern, atrăgător, cu o eficiență maximă. Cantitatea extrem de mare de opțiuni disponibile în momentul de față înseamnă că vremurile în care PVC-ul era disponibil doar în alb au trecut de mult. Acum este disponibilă o gamă variată de culori, astfel încât să puteți selecta soluții care se potrivesc gusturilor dumneavoastră.

Spre deosebire de ramele ferestrelor din aluminiu, ramele din PVC sunt ușoare, durabile și nu sunt predispuse la coroziune. Ferestrele din PVC au nevoie de foarte puțină întreținere, doar curățare regulată, ceea ce poate economisi timp prețios. Spre exemplu, când vine vorba de termopane REHAU, trebuie sa știți că acestea conțin un compus unic care garantează un finisaj neted și lucios, ceea ce înseamnă că noile ferestre își păstrează aspectul curat mulți ani.

 

Beneficii legate de performanță

Lăsând la o parte aspectul, ferestrele cu profil PVC oferă avantaje de performanță față de lemn și aluminiu, în special la ferestrele cu geam dublu și opțiunile de geam triplu. Indiferent de prioritățile dvs. atunci când alegeți ferestrele, polimerul oferă numeroase beneficii.

Având în vedere acest lucru, am enumerat mai jos acești factori și modul în care materialul face față provocărilor asociate vieții moderne.
Eficiența termică – ferestrele din PVC beneficiază de eficiență termică încorporată în ferestrele standard. Ferestrele de la REHAU, de exemplu, sunt clasificate A conform cerințelor Windows Energy Ratings, asigurând o casă caldă.
Atenuarea zgomotului de fond – ferestrele PVC cu geam dublu sunt proiectate pentru a se asigura că nivelurile de zgomot sunt menținute la minimum și pentru a spori confortul proprietarului.
– Sustenabilitate – Datorită tehnologiei avansate de reciclare a polimerilor, ferestrele din PVC sunt mai durabile decât oricând. Sistemul TOTAL70C de la REHAU, de exemplu, este disponibil cu un profil coextrudat format din până la 75% deșeuri post-consum.
Durabilitate – ferestrele din PVC de la REHAU sunt construite pentru a rezista la condiții meteorologice „severe”, în conformitate cu standardul britanic BS 6375-1 pentru rezistența la vânt, permeabilitatea aerului și performanța la vreme.
Securitate – PVC-ul este un material puternic și sigur prin design, iar ferestrele REHAU de exemplu, se bucură de acreditare PAS 24, demonstrând performanțe de securitate îmbunătățite.

Deși ferestrele din aluminiu sunt, fără îndoială, atractive din punct de vedere estetic, faptul că acum este posibil să se fabrice ferestre din PVC cu aspect aproape identic anulează acest punct de vânzare unic. Deoarece polimerul oferă, de asemenea, beneficii marcate de eficiență și performanță atât asupra cadrelor din aluminiu, cât și asupra ferestrelor din lemn, este clar că acum este alternativa cea mai atractivă.

Pentru informații suplimentare despre ferestrele din PVC și despre ce produs specific poate fi potrivit pentru casa dvs., nu ezitați să ne contactați pentru o consultanță gratuită.

SUNĂ ACUM