Salamander BLUEVOLUTION 82 MD, creat pentru case pasive


Termopane Salamander BLUEVOLUTION 82 MD

Selectarea ferestrelor din PVC cu izolație termică maximă disponibilă este esențială pentru reducerea pierderilor de căldură ale locuinței, dar si ale clădirii. O astfel de izolație termică este asigurată de ex. de către profilul de geam termopan BluEvolution 82. Profilul cu șase camere cu adâncimea de instalare de 82 mm și posibilitate de 3 garnituri de etanșare, cu geam triplu de grosime maximă crescută (intre 44 și 52 mm grosime), garantează o eficiență energetică excepțională.

Peda Ambient - Termopane Salamander BLUEVOLUTION 82 MD

 

Clasă A și protecţie de încredere cu Salamander Bluevolution 82, creat pentru case pasive

Profilul BluEvolution 82 este clasificat în conformitate cu PN-EN 12608 în categoria superioară de profile: clasa A care oferă grosimea pereților exteriori ai profilului de cel puțin 2,8 mm. Profilele de clasa A fac ca tocurile și cercevelele ferestrelor să fie mai rezistente la deformare și îndoire, chiar și pentru dimensiuni mari.

Eficiența costurilor și etanșeitatea

Sistemul de garnituri triple, a cărui formă inovatoare și material modern (PCE) îndeplinesc cele mai stricte cerințe de eficiență energetică, duce la o etanșeitate de top. Etanșarea excelentă a profilului Salamander BluEvolution 82 protejează interiorul împotriva intemperiilor și umezelii. Profilul este o alegere naturală atunci când se ia în considerare investiția în construcția de case pasive – componentele de înaltă calitate sporesc performanța de izolare termică, ceea ce, fără îndoială, va ajuta la reducerea costului de încălzire.

 

 

 

Profilul BluEvolution 82 este disponibil într-o paletă largă de culori.

Paleta de culori aproape infinită, atât netedă, cât și cea de culoarea lemnului, face ca BluEvolution 82 să fie potrivit pentru aproape toate stilurile de arhitectură. Posibilitățile de culoare ale profilului BluEvolution 82 fac din acesta o soluție perfectă pentru clădirile moderne, clasice sau chiar pentru cele în stil istoric.

Salamander bluEvolution 82 MD este văzută ca fiind fereastra viitorului, venind cu o îmbunătățire a proprietăților termice, prin folosirea garniturii mediane în rama de mascare. Salamander bluEvolution 82 MD vine și cu o îmbunătățire în ceea ce privește siguranță la efracție, care este de până la RC 2

 

Salamander  bluEvolution 82 MD, creat pentru case pasive

 

SUNĂ ACUM