Ferestrele Salamander, o alegere bine gandita

Salamander este unul dintre cei mai importanți furnizori europeni pentru sisteme de ferestre și uși care ajuta la economisirea energiei, cu orientare simultana catre calitate si design. Compania furnizează produse inovatoare, personalizate și tangibile, care sunt durabile și orientate spre viitor. Ca partener cu experiență al producătorilor de ferestre, Salamander își aliniază gama de produse de înaltă performanță și soluțiile bazate pe aplicații care raspund prompt la nevoile clienților săi – sub semnul calității excelente „Made in Germany”, durabilitate, servicii de încredere și capacitate ridicată de livrare.

Datorita modalitatii de productie extrem de eficiente, ferestrele Salamander au un raport calitate pret competitiv. Variantele Blu Evolution spre exemplu, ofera o eficienta energetica excelenta. Pe langa beneficiile reale pe care le pot aduce locuintei dumneavoastra, aceste sisteme de profile sunt disponibile în aproape toate combinațiile și opțiunile de proiectare posibile din punct de vedere tehnic.

Sistemul de profile bluEvolution 92 unește tehnologia de ultimă oră, orientată spre viitor, cu un design modern și pragmatic pentru noua generație de ferestre de clasă mondială. Profilul optimizat cu 6 camere cu o adâncime de construcție de 92 mm asigură o izolare termică superioară și o eficiență energetică excelentă. Lățimea vizibilă a filigranului de numai 118 mm, eficienta energetica datorată incidenței mari a luminii și durabilitatea materialului ecologic uPVC 100% reciclabil, fac din sistemul de profile bluEvolution 92 unul dintre sistemele Salamander ale viitorului.

Elementele glisante inovatoare nu numai că oferă spațiului de locuit cel mai înalt nivel de confort și un nivel optim de securitate, ci servește și ca o componentă de construcție deosebit de elegantă și care economisește spațiu. Cerințele care implică o izolare termică excelentă și productia de geamuri termopan la scară mare pot fi îndeplinite pe deplin prin construcții bine gândite, oferind astfel spațiilor interioare căldură și viață. Sistemul simplu de deschidere îmbunătățește calitatea vieții și face să tresară inimile proprietarilor, nu numai pentru filigranul și lățimea vizibilă elegantă.


TERMOPANE SALAMANDER


SUNĂ ACUM