Ferestrele perfecte pentru acasă

Tamplarie PVC - profil 6 camere cu adancime constructiva 86mm

Ferestrele perfecte pentru acasă – profil cu 6 camere Rehau GENEO®. Ferestrele GENEO sunt foarte căutate nu numai datorită proprietăților lor excelente de izolare termică, ci și datorită multelor avantaje pe care le oferă. Economisirea energiei este într-adevăr, unul dintre factorii importanți când vine vorba de casa dumneavoastră, însă reducerea zgomotului și protecția antiefracție ridicată reprezintă beneficii care cu siguranță vă vor convinge sa alegeți ferestrele termopan Rehau Geneo. Mai jos poți găsi câteva motive esențiale pentru a alege termopane Rehau, calitate de top în industria ferestrelor.

Datorită materialului din fibră compozită RAU-FIPRO ® (rețeta inovativă a materialului marca REHAU, folosit în construcția avioanelor și Formula 1), GENEO® oferă stabilitate maximă fără a fi nevoie de armare cu oțel. Drept urmare, ferestrele GENEO sunt extrem de ușoare și asigură izolație care nu se găsește în nicio altă fereastră.

Beneficii care va oferă motive sa optați pentru profilele Rehau GENEO®

Economisire de energie: izolare termică și eficiență energetică
Cu ferestrele termopan Rehau GENEO® economisiți până la 76% energie, coeficientul de izolare termică ajungând până la 0,85 W/m²K. Acest lucru favorizează eficienta energetica, ferestrele Rehau Geneo fiind potrivite și pentru case pasive.

eficienta energetica cu GENEO

 

 

Protecția antifurt de înaltă calitate vă face să vă simțiți în siguranță
Ferestrele termopan Rehau GENEO® oferă un nivel maxim de siguranță datorită elementelor de blocare şi componentelor de siguranță care intră în compoziția ferestrei.

Protectie termopane Rehau

 

Grad mare de izolare fonică
Cu ferestrele termopan Rehau GENEO® vă puteți bucura de liniștea dorită datorita reducerii zgomotului din exterior.

Termopane Rehau Geneo - eficienta energetica si izolare fonica de clasa inalta

 

Libertate de creație în ceea ce privește designul
Culorile și formele pot fi alese în funcție de spațiu și preferințele în design. GENEO® poate fi folosit și în construcția de uși de intrare și uși glisante.

ferestrele Rehau Geneo ofera libertare de creatie pentru arhitecti

 

Curățare extrem de ușoară a profilelor
Suprafața netedă oferă posibilitatea de curățare extrem de ușoară a profilelor, ducând la un plus de confort pentru dumneavoastră.

Rehau Geneo - curatare usoara a profilului

Comparând performanțele diferitelor profile de termopane, cu siguranță Profilul GENEO® va fi printre preferințele dumneavoastră de top. Bucurați-vă în liniște de un nivel optim de siguranță.

SUNĂ ACUM