Cât de mult contează montajul tâmplăriei PVC sau aluminiu?

Calitate montaj termopane

Cât de mult contează montajul tâmplăriei PVC sau aluminiu?

Montajul ferestrelor sau ușilor din tâmplărie PVC sau aluminiu este foarte important, din acest motiv specialiștii noștri pun accent pe calitatea excelentă când vine vorba de montaj. Nivelul de etanșare asigură evitarea fluxului nedorit de aer. Prin etanșarea corespunzătoare se minimizează pierderile de căldură cauzate de ventilație și apă stagnantă care duce la condens. Gradul corect de etanșare trebuie să existe pe toată suprafața peretelui exterior și nu trebuie întrerupt.

Montajul tâmplăriei PVC sau aluminiu trebuie să fie efectuat corect pentru un rezultat impecabil. Calitatea pe care o aveți la un geam termopan are legătură și cu montajul corect al acestuia. Îmbinările trebuie sa fie proiectate profesional. Prin urmare, geometria îmbinării, fixarea, izolația și etanșarea sunt foarte importante. Conexiunea trebuie sa fie fără defecte, printr-o proiectare adecvata.

Umiditatea se produce, inevitabil, în orice casă – spălat, gătit, uscarea hainelor. Pentru a vă menține casa cu gradul de umiditate corect, umezeala trebuie să aibă pe unde ieși din locuință. În cazul în care aerisirea nu este corectă, umezeala în exces duce la crearea condensului. În general în cazul clădirilor mai vechi, îndepărtarea umezelii din locuințe și chiar și din clădiri a fost și încă este dificilă. Din acest scenariu nu sunt excluse nici clădirile noi, de multe ori acestea sunt foarte bine izolate pentru ca aerul să se mențină cald în perioadele reci și nu există destule modalități pentru că umezeala să se evapore. Desigur că alături de montajul corect și calitatea ferestrei este esențială, pentru a asigura o funcționalitate corectă pe termen lung a ferestrelor este necesar ca toate condițiile să fie întrunite. Spre exemplu, o fereastră de calitate asigură un grad ridicat de etanșeitate la ploile torențiale, ferestrele Rehau Synego cu 7 camere întrunind toate condițiile necesare ale unei tâmplarii de calitate de excepție.

VEZI DETALII TÂMPLĂRIE PVC – Profilul cu 7 camere cu adâncime constructivă de 80 mm

Pentru a beneficia de un confort sporit în locuința dumneavoastră pentru un timp cât mai îndelungat, urmați cele câteva sfaturi de mai jos care vă ajută să preveniți umezeala și prin urmare apariția mucegaiului în casă.

  • întreținerea la exterior a locuinței
  • menținerea unei temperaturi constante în locuință
  • păstrarea unui nivel de temperatură optim, astfel încât să preveniți condensul
  • aerisirea periodică a locuinței și asigurarea unui sistem de ventilație în camerele unde nu există ferestre
  • evitarea producerii de umezeala în exces (uscare rufe în interior, gătit fără a aerisi) în timp ce este frig afară
  • alegerea de finisaje (vopsea sau tapet) care rezistă la umezeala (spre exemplu, puteți alege tapet din vinil)

 

SUNĂ ACUM