Modificarea modalitatii de deschidere a ferestrelor

Tamplaria PVC si aluminiu a evoluat in ultimii ani, pornind de la calitate si ajungand pana la functionalitate cu mult imbunatatita. In prezent, exista foarte multe solutii pentru a confectiona ferestre potrivite, indiferent de dimensiune sau functionalitate. Initial geamurile termopan au erau fie fixe, fie cu deschidere orizontala.

Cel mai interesant si captivant aspect este ca deschiderea ferestrelor termopan, spre exemplu, se poate efectua fara a schimba intreg sistemul de tamplarie PVC sau aluminiu, trebuie doar sa modificam ansamblul de termopan, fara a necesita sa il schimbam in intregime.

Modificarea din deschidere orizontala in deschidere oscilobatanta

Cea mai frecventa cerere de modificare a tipului de deschidere pentru ferestre este solicitarea de deschidere oscilobatanta (deschidere in plan vertical a geamului).

Astfel ca cel mai des efectuat procedeu in modificarea tamplariei este adaugarea unei deschideri in plan vertical (sau deschidere batanta), lucru care extinde astfel functionalitatea ferestrei, oferind un element de incredere, mai ales in momentul in care nu doriti ca fereastra deschisa sa expuna la vreun risc copiii.

Va oferim solutii optime in ceea ce priveste modificarea deschiderii ferestrelor dumneavoastra. Indiferent daca doriti sa modificati deschiderea din orizontala in oscilobatanta sau doriti ca fereastra sa fie fixa, specialistii nostri vin in intampinarea solicitarii dumneavoastra in cel mai scurt timp si cu rezultate optime.

Puteti apela oricand la serviciile noastre de montaj tamplarie PVC (Salamander, Rehau, Geneo) sau reparatii si revizii.

 

 

COMPARATI PRETURILE SI PERFORMANTELE
SIGUR VETI OPTA PENTRU PRODUSELE NOASTRE, CEA MAI BUNA ALEGERE PE CARE O PUTETI FACE


SUNĂ ACUM