Geamuri termopan pentru eficiență termică și durabilitate

Sfaturi pentru alegerea potrivita a geamului termopan

Pentru o izolație cât mai eficientă a locuinței dumneavoastră, este bine alegeți geam termopan de calitate. În cazul în care înlocuiți ferestrele din locuința dumneavoastră, trebuie de asemenea aveți în vedere tot ce implică acest proces: alegerea termopanului, expunerea, dimensiunea. Când vă gândiți la înlocuirea ferestrelor, este bine luați în considerare și cum puteți economisi la încălzire.

Tipurile de geam termopan pe care le recomandam pentru termopan sunt următoarele:

1. Sticla Low-e

Geamul termopan Low-e sau cu emisii reduse („low emisivity” sau Low-e) reprezintă o alegere foarte bună. Sticla Low-e crește semnificativ proprietăţile termoizolante ale geamului, deoarece acest tip de sticlă reflectă o foarte mare parte a radiaţiei termice înapoi în locuință.

2. Sticla Reflexivă

Geamul termopan reflexiv asigură nivel înalt de reflexivitate al razelor solare în infraroşu, oferind astfel protecţia solară de care avem nevoie.

3. Sticla Planitherm 4S EVO

Sticla Planitherm 4S EVO are rol de protecție solară și izolație termică, simultan. Reflexivitatea sticlei Planitherm 4S EVO asigură de asemenea și un confort în ceea ce privește intimitatea, iar în același timp izolația termică este menținută pe parcursul tuturor anotimpurilor (răcoare pe timp de vară și căldură pe timp de iarnă).

În funcție de producător, vă propunem geam termopan Salamander, geam termopan Rehau sau geam termopan Geneo.
Este important să acordați atenție și modalității de deschidere a ferestrelor, puteți vedea și alege modalitățile de deschidere în secțiunea de calculator termopane.

Alte aspecte importante:
– profilul termopanelor
– feroneria (calitatea este esențială)
montajul (reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte, acesta trebuie să fie efectuat corect)
– experiența firmei care comercializează tâmplăria PVC.

Pentru a solicita o ofertă de tâmplărie PVC cu geam termopan rugăm ne contactați prin Whatsapp, prin telefon sau prin formularul de solicitare ofertă personalizată. Pentru a beneficia de oferta noastră de geam termopan, contactați-ne.

 

TERMOPANE REHAU

 

TERMOPANE SALAMANDER

 

TERMOPANE GEALAN

 

TÂMPLĂRIE ALUMINIU

 

SUNĂ ACUM